Resultaat 11 - 20 (van 695)

Weergaveopties:

• Ontmoet Schrijvers Online met o.a. Adriaan van Dis Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Online

Schrijver Elfie Tromp gaat live vanuit het Bibliotheektheater in gesprek met Adriaan van Dis, Simone Atangana Bekono en Maxime Garcia Diaz.

do 24 jun

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Bibliotheek helpt bij afspraak coronaprik Heb je een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig bij het maken van een afspraak? Kom naar het corona-spreekuur in de Bibliotheek Oostland, locatie Pijnacker.

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Bibliotheek helpt bij afspraak coronaprik Heb je een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig bij het maken van een afspraak? Kom naar het corona-spreekuur in de Bibliotheek Oostland, locatie Berkel en Rodenrijs.

• Taalcafé online Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

za 26 jun

• Wandelen en Gezondheid Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Lansingerland

In duo’s gaan taalhuisdeelnemers met een vrijwilliger op pad. Tijdens de wandeling praten ze Nederlands. Ook is er aandacht voor een gezonde levensstijl. Bijvoorbeeld gezond eten, stress, en bewegen. Zodra het kan, bezoeken de wandelaars ook lokale sportverenigingen.

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details