Resultaat 11 - 20 (van 254)

Weergaveopties:

Van 10:00 tot 14:00

Wij zijn telefonisch dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 14.00 uur met uitzondering van de vestiging Bergschenhoek, Ontmoet! en de jeugdpunten de Driesprong (Bergschenhoek) en de Triangel (Delfgauw).

do 11 mrt

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Bel naar de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

vr 12 mrt

vr 12 mrt

• Taalcafé online Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

za 13 mrt

• Inleveren en/of afhalen speelgoed bij Speelotheek Harlekino Bekijk details

Adorable little child, boy, sitting in a book store, reading books Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

De huidige coronasituatie laat het helaas nog niet toe om volledig open te gaan. Het is vanaf nu wel mogelijk om voor bestaande Harlekino leden speelgoed te lenen of in te leveren op afspraak op basis van reservering van een tijdslot op zaterdagmiddag.

za 13 mrt

ma 15 mrt

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

di 16 mrt

• Informatieavond: Thema 'Werken in de Cloud' Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Werken in de cloud? Ook iets voor u? Altijd al willen weten wat dat nu eigenlijk is, de Cloud?

wo 17 mrt

• Taalcafé online Bekijk details