Resultaat 11 - 20 (van 496)

Weergaveopties:

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | De Kiezel, Delfgauw

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

• Taalcafé online Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

za 02 okt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

di 05 okt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

di 05 okt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

• Worden wat je wil-spel Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

In de Kinderboekenweek staat onze green screen klaar! Speel het spel ‘Worden wat je wil’ met je telefoon of onze tablet en ontdek welk beroep écht bij jou past. Door middel van een aantal grappige vragen kom je uit op een beroep dat het beste bij jou past. Natuurlijk is dat een beroep dat voorkomt in een boek.

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

do 07 okt