Resultaat 11 - 20 (van 470)

Weergaveopties:

• di 23 aug Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• di 23 aug Spreekuur wethouder Leon Hoek Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Eens in de 6 weken houdt wethouder Leon Hoek (kernwethouder Berkel & Rodenrijs) zijn spreekuur in Bibliotheek Oostland, vestiging Berkel en Rodenrijs. Bent u inwoner van Berkel en Rodenrijs, en heeft u een vraag voor de wethouder? Dan kunt u deze stellen tijdens het spreekuur. Om deel te nemen aan het spreekuur hoeft u geen afspraak te maken.

• wo 24 aug Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

• wo 24 aug Spreekuur wethouder Titia Cnossen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Eens in de 6 weken houdt wethouder Titia Cnossen (kernwethouder Bergschenhoek) haar spreekuur in Bibliotheek Oostland, vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!. Bent u inwoner van Bergschenhoek, en heeft u een vraag voor de wethouder? Dan kunt u deze stellen tijdens dit spreekuur. Om deel te nemen aan het spreekuur hoeft u geen afspraak te maken.

• do 25 aug Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

• do 25 aug TaalcafĂ© online Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

• vr 26 aug Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

• vr 26 aug Wetswinkel Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Loopt u tegen een juridisch probleem aan en bent u op zoek naar vrijblijvend juridisch advies? De adviseurs van wetswinkel Delfland helpen u graag!

• vr 26 aug Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo