Resultaat 11 - 20 (van 457)

Weergaveopties:

• Spider-Man: Into The Spider-Verse (NL) Bekijk details

14:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Miles Morales is een tienerjongen uit Brooklyn die op een dag door een mysterieuze spin gebeten wordt en superkrachten ontwikkelt. Hij ontmoet Spider-Man, die een reusachtige deeltjesversneller van de Kingpin probeert te ontmantelen, maar hier helaas niet in slaagt. Via deze deeltjesversneller komt Miles in contact met de Peter Parker/Spider-Man van een parallel universum. Miles ontdekt vervolgens dat er nog meer universa met elk hun eigen Spider-Man zijn. Zo ontmoet hij onder meer Spider-Gwen,Spider-Man Noir en Peni Parker. Samen proberen ze de plannen van de Kingpin te dwarsbomen om te voorkomen dat alle universa vernietigd worden.

wo 26 feb

• Stof Tot Taal Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nederlands oefenen en creatief bezig zijn.

wo 26 feb

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• Computer- en Tabletcafé Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heeft u ook weleens een vraag over uw Windows computer? Bent u al een iPad of Android tablet gebruiker? Heeft u veel of juist weinig ervaring met het gebruik van uw tablet?

• Computer-, Tablet- en Smartphone inloopspreekuur Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Ontmoetingscentrum De Leeuwerik, ruimte 'De Mus'

Heeft u wel eens problemen met de computer? Of heeft u vragen over het installeren en de werking van programma's? Dan kunt u iedere donderdag terecht bij De Leeuwerik.

• Kinderfilm: Meester Kikker Bekijk details

14:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Een gewone klas, gewone kinderen en een gewone meester. Of toch niet? Het leven van de kinderen uit de klas van Meester Frans staat op zijn kop als blijkt dat de meester soms in een kikker verandert. Sita is zo dol op haar meester Frans dat ze hem kost wat kost wil beschermen in de gevaarlijke dierenwereld.

• Welzijnsspreekuur SWOP Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo, zaal 3

Elke vrijdagochtend heeft de SWOP een Welzijnsspreekuur. Dit vindt plaats in Pijnacker, in Buurt & Zo. Een sociaal werker van de Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp staat met raad en daad voor u klaar:

• Inloopspreekuur Kindercoach Deirdre Kiel Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Kindercoaching Basis & Balans wil laagdrempelig werken. Daarom is er nu ook een inloopspreekuur in de bibliotheek waar ouders/verzorgers vrijblijvend gebruik van kunnen maken. Onder genot van een kopje koffie of thee is er gelegenheid om vragen te stellen. Deirdre Kiel kan vragen omtrent kindercoaching beantwoorden, voorlichting of advies geven.

• Kinderfilm: Toy Story 4 (NL) Bekijk details

14:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Andy is inmiddels te oud voor speelgoed en heeft zijn collectie gegeven aan de 4-jarige Bonnie die steeds minder met cowboy Woody speelt. Wanneer ze tijdens haar kennismakingsdag een poppetje maakt van een plastic vorkje en afval, heeft ze een nieuwe favoriete pop: Forky. Die begrijpt echter niet wat hij moet doen en tijdens een familiereisje verdwijnt hij spoorloos. Woody, die weet hoe belangrijk Forky is voor Bonnie, besluit alles op alles te zetten om Forky terug te brengen. Daarvoor moet hij zijn weg zien te vinden in een voor hem onbekende wereld vol spannende avonturen en verrassende ontmoetingen.

• WOII-Café Lansingerland Bekijk details

Van 10:15 tot 12:45 | vestiging Bleiswijk, 't Web

Het WOII-Café op 29 februari staat in het teken van ‘Collaboratie’. De historische verenigingen in Lansingerland nodigen u van harte uit om het WOII-Café in vestiging Bleiswijk, ’t Web te bezoeken en mee te praten en verhalen uit te wisselen.

za 29 feb