Resultaat 11 - 20 (van 253)

Weergaveopties:

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

di 01 feb

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• Spreekuur wethouder Kathy Arends Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Heeft u een vraag voor een van de wethouders? Of wilt u eens met een van hen van gedachte wisselen over een bepaald onderwerp? U hoeft daarvoor niet meer naar het gemeentehuis te komen. In het coalitieakkoord is besloten om voor elke kern een wethouder te benoemen.

• Spreekuur wethouder Jan-Willem van den Beukel Bekijk details

Jan Willem van den Beukelaar Van 15:00 tot 16:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

• Spreekuur wethouder Titia Cnossen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | vestiging Bleiswijk, 't Web

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

do 03 feb

• Muziek op schoot Bekijk details

Van 09:30 tot 10:00 | Via Zoom

Muziek op Schoot-juf Félice van der Sande leest via Zoom het prentenboek ‘Vos gaat een stukje rijden’ voor en neemt de kinderen mee in het thema van het verhaal met liedjes en muziek. Vos gaat een stukje rijden. Tip-tap, tip-tap doen zijn voeten. Tip-tap, tip-tap doen ook jóuw voeten! Ga je mee een stukje rijden in de kleine rode auto van Vos?

do 03 feb

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details