Resultaat 11 - 20 (van 427)

Weergaveopties:

• Nationale Voorleeslunch Bekijk details

Van 12:00 tot 14:30 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo / vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Op 2 oktober a.s. organiseren we in Pijnacker-Nootdorp een voorleeslunch voor ouderen. Op meerdere locaties in onze gemeente kunnen ouderen tijdens een lunch luisteren naar een speciaal door Kees van Kooten geschreven verhaal. Bekende inwoners lezen het verhaal voor. Op het programma staat ook een muzikaal intermezzo. De voorleeslunch wordt georganiseerd met inachtneming van de RIVM-maatregelen vanwege het coronavirus.

vr 02 okt

• Nanie's Roti Bekijk details

Van 10:00 tot 17:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Wist u dat in Buurt & Zo in Pijnacker ook van een kop koffie met eventueel gebak kunt genieten? In de Henk & Julia Lounge is er zelfs een terrasje om rustig wat te lezen met een kopje thee.

• Museum op z'n kop Bekijk details

Van 10:30 tot 11:15 | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Meneer B. heeft ander werk ! Hij mag de wacht houden bij de kostbare museumstukken in het Museum van de Vergeten Tijd. Vanavond is zijn eerste avond in de zaal met belangrijke voorwerpen uit de wereldgeschiedenis. Hij mag het Ei van Columbus bewaken, de Wijnkan van Odysseus, de Hoed van Buffalo Bill en de Hamer van Thor, om er maar een paar te noemen.

• Museum op z'n kop Bekijk details

Van 15:00 tot 15:45 | vestiging Bleiswijk, 't Web

• Cursus 'Kunst in de Bieb!' Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Onmoet!

Doe mee aan de cursus ‘Kunst in de Bieb!’ waarbij we kijken naar kunstwerken. Wat zien we? Wat gebeurt er? Waar zien we dat aan? Maar ook: wat doet het met jou?

ma 05 okt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

di 06 okt

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

wo 07 okt

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

• Taalcafé online Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | via Jitsi Meet

Helaas kunnen de Taalcafés niet doorgaan in de bibliotheek, gelukkig is er nog wel een manier om Nederlands te praten.

• Computercafé Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heeft u ook weleens een vraag over uw Windows computer? Bent u al een iPad of Android tablet gebruiker? Heeft u veel of juist weinig ervaring met het gebruik van uw tablet?