Primair Onderwijs

Voortgezet Onderwijs

 • Grotonderzoek, Ruige Sporten

  Stephanie Turnbull

  Vind je het spannend om je in een vreemde, fantastische ondergrondse wereld te wagen? Lijkt het je wel wat om grotten te verkennen? Lees dan dit boek!

  E-book

  Bekijk details van Grotonderzoek, Ruige Sporten

 • Lichtvoetige olifanten

  Geert-Jan Roebers

  Een ijsbeer is zwart. Daar kom je achter door hem te scheren of - een beter idee - door dit ebook te lezen. Het staat vol met verrassende verhalen over hoe dieren zich door het leven slaan. Met bijzondere lichaamsdelen, zoals de steunzolen die een olifant zijn lichtvoetige tred geven. Met listig gedrag, zoals een haaitje dat aan koekhappen doet. Of...

  E-book

  Bekijk details van Lichtvoetige olifanten

 • Trektochten, Ruige Sporten

  Stephanie Turnbull

  Houd je van stoere trektochten door de ruige wildernis? Wil je wel eens laten zien dat je een prima conditie hebt? Lees dan dit boek!

  E-book

  Bekijk details van Trektochten, Ruige Sporten

 • Ontdek

  Janneke van Reenen

  Door goed om je heen te kijken kun je veel over de schepping te weten komen. Nog leuker is het om zélf te ontdekken hoe de wereld in elkaar steekt. Dat kan met de proefjes die in dit boek staan. Er staan 35 leuke experimenten in, die je alleen of met elkaar kunt uitvoeren. Door deze proefjes te doen wordt duidelijk: wat zit de wereld om ons heen wonderlijk...

  E-book

  Bekijk details van Ontdek

 • Lichaamsdelen van zoogdieren

  Clare Lewis

  In de serie Onder de loep leer je veel over de lichaamsdelen van allerlei groepen dieren. In elk boek wordt uitgelegd hoe de verschillende lichaamsdelen eruitzien en waar ze voor dienen. Je leest en ziet ook hoe lichaamsdelen verschillen tussen diersoorten en hoe ze nodig zijn om te overleven. Dit boek gaat over lichaamsdelen van zoogdieren.

  E-book

  Bekijk details van Lichaamsdelen van zoogdieren

 • Skiën en Snowboarden, Ruige Sporten

  Stephanie Turnbull

  Kun jij het aan om met duizelingwekkende snelheid van steile hellingen omlaag zoeven? Ben je niet bang voor een beetje kou? Lees dan dit boek!

  E-book

  Bekijk details van Skiën en Snowboarden, Ruige Sporten

 • Een spannende wereld: elektriciteit - MaxAxiom in Actie

  Liam O'Donnell

  Voel je soms een kleine schok als je metaal aanraakt? Max Axiom legt je uit hoe dat komt en wat er dan gebeurt. Hij vertelt je ook hoe de elektriciteit wordt opgewekt die uit het stopcontact en uit batterijen komt. Elektriciteit is voor ons net zo belangrijk als water om te drinken en lucht om te ademen.

  E-book

  Bekijk details van Een spannende wereld: elektriciteit - MaxAxiom in Actie

 • Kaas en de evolutietheorie

  Bas Haring

  Kaas en de evolutietheorie vertelt hoe de evolutietheorie van Charles Darwin een licht werpt op alledaagse vragen als: Waarom sterven wij? Wat is goed en kwaad? Hoe is kaas uitgevonden? Deel één gaat over de evolutietheorie zelf: niet over fossielen, dinosaurussen en Neanderthalers, maar over de mechanismen van de evolutie. Hoe werkt de evolutie? En...

  E-book

  Bekijk details van Kaas en de evolutietheorie

 • Lichaamdelen van amfibieën

  Clare Lewis

  In de serie Onder de loep leer je veel over de lichaamsdelen van allerlei groepen dieren. In elk boek wordt uitgelegd hoe de verschillende lichaamsdelen eruitzien en waar ze voor dienen. Je leest en ziet ook hoe lichaamsdelen verschillen tussen diersoorten en hoe ze nodig zijn om te overleven. Dit boek gaat over lichaamsdelen van amfibieën.

  E-book

  Bekijk details van Lichaamdelen van amfibieën

 • De Berg op met Robbie en Robine, Maak je eigen machines

  Gerry Bailey

  Iets naar boven dragen is zwaar! Hoe steiler de helling, hoe zwaarder. Dus… hoe minder steil de helling, hoe lichter! Met hellingen kun je leuke dingen doen: glijbaantje spelen, een roltrap bouwen, een knikkerbaan maken... Let goed op hoe Robbie en Robine dat doen. Dan kun je het zelf ook!

  E-book

  Bekijk details van De Berg op met Robbie en Robine, Maak je eigen machines

 • Dit is elektriciteit: Geleiders en isolatoren

  Chris Oxlade

  Dit boek gaat over geleiders en isolatoren. Wat zijn dat en waarvoor gebruiken we ze? Het boek is speciaal voor jou geschreven. De zinnen zijn kort en duidelijk. De foto’s en tekeningen zijn leuk en herkenbaar. Door dit boek leer je veel over geleiders en isolatoren en elektriciteit.

  E-book

  Bekijk details van Dit is elektriciteit: Geleiders en isolatoren

 • The Fatal Fire

  Terry Deary, Helen Flook

  AD 64. Rome is a frightening place. But little does Christian slavegirl Mary realise the dangers that await her when she accompanies hermaster to the city. It is the day of the chariot races and Mary finds herself the onlywitness to a terrible crime. Soon it is not just the thieves and drunksshe has to worry about, but someone far more cruel and powerful......

  E-book

  Bekijk details van The Fatal Fire

 • Op avontuur met Isabel Soto: Piraten!

  Agnieszka Biskup

  Hoe leefden piraten in het Caribisch gebied in de achttiende eeuw? Izzy Soto reist met haar W.I.T.T. terug in de tijd en zoekt het uit. Maar voor ze weet wat er gebeurt, nemen de piraten haar gevangen. En ze pakken haar rugzak af, met daarin de W.I.T.T. Wat nu?

  E-book

  Bekijk details van Op avontuur met Isabel Soto: Piraten!

 • Robots, handig hoor!, Robots in actie

  Kathryn Clay

  Je hebt waarschijnlijk wel eens een robot gezien die het gras maait. Maar heb je ook wel een s een robot gezien die stofzuigt? Wist je al dat auto’s door robots in elkaar worden gezet? En dat er robots zijn die koeien melken en aardbeien plukken? Lees er alles over in Robots, handig hoor!

  E-book

  Bekijk details van Robots, handig hoor!, Robots in actie

 • Letland, Land inzicht

  Claire Throp

  In dit boek wordt Letland bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto’s die typerend zijn voor het land.

  E-book

  Bekijk details van Letland, Land inzicht

 • Hoe werkt een powerboat?

  Sarah Eason

  Heb je altijd al willen weten hoe een powerboat precies werkt? In dit boek ontdek je het allemaal! Je leert hoe boten drijven, hoe de motor werkt enzovoort. Maar je leest ook hoe boten worden gebouwd en hoe treinen er in de toekomsst zullen uitzien.

  E-book

  Bekijk details van Hoe werkt een powerboat?

 • Robots voor gevaarlijk werk, Robots in actie

  Kathryn Clay

  Robots zijn ideaal voor gevaarlijke klussen. Dan lopen mensen immers geen gevaar. Robots zoeken bij rampen naar overlevenden, ruimen puin en maken bommen op de zeebodem onschadelijk. Ook worden robots ingezet tijdens oorlogen en in de ruimtevaart. Lees er alles over in Robots voor gevaarlijk werk.

  E-book

  Bekijk details van Robots voor gevaarlijk werk, Robots in actie

 • Kanoën en Kajakken, Ruige Sporten

  Stephanie Turnbull

  Wil je met hoge snelheid door schuimende golven en gevaarlijke stroomversnellingen schieten? Denk je dat kanoën en kajakken iets voor jou is? Lees dan dit boek!

  E-book

  Bekijk details van Kanoën en Kajakken, Ruige Sporten

 • Keerpunten in de Geschiedenis: De Renaissance

  Charlie Samuels

  De renaissance was het gouden tijdperk voor Europa na de middeleeuwen. De mens maakte grote sprongen vooruit op alle vlakken en vooruitgang in het ene gebied bood inspiratie voor ontwikkeling in een ander gebied. Dit boek beschrijft enkele van de belangrijkste ontwikkelingen in de kunst en de wetenschap en de Europese ontdekking van de Nieuwe Wereld.

  E-book

  Bekijk details van Keerpunten in de Geschiedenis: De Renaissance

 • Dit is elektriciteit: Batterijen gebruiken

  Chris Oxlade

  Dit boek gaat over batterijen. Wat zijn batterijen? Hoe werken ze? Welke verschillende typen zijn er? Hoe gebruik je ze? Het boek is speciaal voor jou geschreven. De zinnen zijn kort en duidelijk. De foto’s en tekeningen zijn leuk en herkenbaar. Door dit boek leer je veel over batterijen en over elektriciteit.

  E-book

  Bekijk details van Dit is elektriciteit: Batterijen gebruiken

Kinderopvang

Openingstijden vandaag

Berkel en Rodenrijs
10:00 - 20:00
Pijnacker
10:00 - 20:00
Bergschenhoek
14:00 - 17:30
Bleiswijk
14:00 - 17:30
Nootdorp
14:00 - 17:30
Delfgauw
14:00 - 16:00
Driesprong, Bergschenhoek
15:00 - 17:00